Burāšanas Klubs 360 | LČ Raceboard
10824
post-template-default,single,single-post,postid-10824,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

LČ Raceboard

LČ Raceboard

12.-13.septembrī Klubā 360 norisināsies Latvijas čempionāts Raceboard.

Saskaņā ar starptautiskajiem Raceboard noteikumiem BIC Techno 293 šverta dēļi ir atzīti par Raceboard klasei atbilstošu inventāru un tieši tāpēc priecāsimies Jūs redzēt distancē Latvijas čempionātā 12. – 13. septembrī, Ķīšezerā, Burāšanas klubā 360.

Sezonas svarīgākajās sacensībās – Raceboard Latvijas Čempionātā, jauniešiem vecumā līdz 18 gadiem tiks nodrošināta atsevišķa sacensību distance, kuras ietvaros noskaidrot labāko no labākajiem jauniešu burātājiem, speciālas balvas tieši jums, kā arī garantēta publicitāte, garda pusdienu zupa un Raceboard saimes viesmīlība. 

Latvijas čempionāts sāksies sestdienā 10:00 ar dalībnieku reģistrāciju. Čempionāta atklāšana un dalībnieku sapulce paredzēta 12:00, pirmais iespējamais starts labvēlīgu laika apstākļu gadījumā ap 13:00. Dalības maksai Latvijas čempionātā jauniešiem un junioriem, veicot bankas pārskaitījumu tiek piemērota 5 EUR atlaide.

Esam izveidojuši speciālu RB jauniešu Latvijas Kausa nolikumu, kā rezultātā no 2020. gadā notikušām trim sacensībām tiks noskaidroti labākie jaunie 2020. gada burātāji. Kausa kopvērtējumā tiek iekļauti Usmas regates, Baltic Challange cup un Latvijas Čempionāta rezultāti. Apbalvošana Raceboard.lv sezonas noslēguma pasākumā Cabo Cafe.

Latvijas čempionāta laikā Raceboard.lv aicina dalībniekus un līdzjutējus ievērot valstī noteiktos drošības pasākumus saistībā ar COVID-19 infekcijas izplatības ierobežošanai un katram dalībniekam un līdzjutējam ir pienākums nodrošināt sev līdzi mutes un deguna aizsegu, kā arī ievērot distancēšanos.

Raceboard.lv valde

Raceboard.lv rekvizīti:
Nosaukums: Latvijas Raceboard Asociācija 
Konts: LV30HABA0551046317947 
Banka: AS Swedbank, SWIFT: HABALV22 
Maksājuma uzdevumā nepieciešams iekļaut “RBLC2020” un “LAT (buras numuru)”



Sadarbībā ar