Burāšanas Klubs 360 | Techno Wind Foil – jauniešu nākotnes vindsērfings
11023
post-template-default,single,single-post,postid-11023,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Techno Wind Foil – jauniešu nākotnes vindsērfings

Techno Wind Foil – jauniešu nākotnes vindsērfings

Vindsērfings tāpat kā citi sporta veidi turpina mainīties un attīstīties. Arī jauniešu segmentā, kur līdz ar foil klases pārliecinošu debiju, ir izveidota Techno Wind Foil 130 klase, kas jaunatnei dos iespēju turpināt nodarboties ar vindsērfingu un startēt sacensībās šajā klasē ar One Design inventāru.

Jāatzīst gan, ka TWF130 klase vēl nav oficiāli izveidota un World Sailing atzīta, taču pašreizējās pasaules lielvalstu tendences liecina, ka visi vēji pūš tieši tajā virzienā, lai junioriem pavērtos plašākas un perspektīvākas iespējas burāt ar foil inventāru.

Francijas burāšanas federācija (French Sailing Federation) jau liek pēdējos punktus uz “i” projektam, kurā Francijas foil kausā varēs piedalīties jaunieši, jaunāki par 15gadiem ar Techno Wind Foil 130 inventāru. Klubi un privātpersonas investē un attīsta šajā sporta veidā.
Vācijas burāšanas federācija ir publicējusi jaunas vadlīnijas olimpiskajam un pirmsolimpiskajam vindsērfingam, piešķirot lielu lomu burājot ar TWF130.
Arī Itālija jau ir ieskrējusies ar TWF130 inventāru, organizējot inventāra testu dienas, iepazīstinot jauniešus ar šo inventāru.

Vairāk informācija par TWF130 jaunumiem ŠEIT un ŠEIT (T293 un TWF130 kalendārs)



Sadarbībā ar