Burāšanas Klubs 360 | Baltic Challenge Cup rezultāti
11481
post-template-default,single,single-post,postid-11481,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Baltic Challenge Cup rezultāti

Baltic Challenge Cup rezultāti

2021.gada Baltic Challenge Cup ir noslēdzies. Divas dienas, trīs braucieni divās no trim klasēm. Vējš – uz paša iztikas minimuma. Sestdienā vēju tā arī nesagaidījām, svētdien – knapi 3-3,5 m/s, ar ko pietika, lai sacensības būtu notikušas Techno293 un Raceboard klasēs. Formula Foil braucēji tā arī palika krastā, skumji noskatīdamies uz ezeru. Uz sacensībām bija ieradušies 70 dalībnieki no Latvijas un Igaunijas. Raceboard klasē uz pjedestāla augstākajiem pakāpieniem vīru konkurencē kāpa Alvis Ozoliņš un no dāmām Vita Matīse. Jauniešu astoņās meiteņu un zēnu vecuma grupās apbalvoti tika sportisti gan no Latvijas, gan Igaunijas.

Paldies dalībniekiem, kuri ieradās un kopā ar mums divu dienu garumā pacietīgi gaidīja vēju. Klubā 360 vēl sezonas noslēgums 2.oktobrī. Līdz tam – turpinām trenēties.

REZULTĀTI RACEBOARD

REZULTĀTI TECHNO293



Sadarbībā ar