Burāšanas Klubs 360 | Sezona ir noslēgta
11689
post-template-default,single,single-post,postid-11689,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Sezona ir noslēgta

Sezona ir noslēgta

Klubā 360 ir aizvadīta ļoti darbīga un produktīva sezona. Desmitiem jauniešu mūsu gādīgo treneru vadībā apguva jaunus apvāršņus, piedalījās treniņnodarbībās un nometnēs, uzlaboja savu konkurētspēju un fizisko sagatavotību. Desmitiem reisbordistu no trīspadsmit valstīm nedēļu pavadīja Klubā, cīnoties par Pasaules čempiona titulu. Daudz pozitīvu notikumu, ko paturēt atmiņu lādē.

Sestdien, 2.oktobrī, rudens noskaņu un nokrāsu pavadībā noslēdzām vēl vienu sezonu Klubā 360. Notika Kluba kausa 7.posms, pēc kura tika apkopoti sezonas kopvērtējuma rezultāti un apbalvoti labākie. Šoreiz bija viss – saule, vējš, ātrums, azarts un dienas noslēgumā Kluba kausa sezonas kopvērtējuma apbalvošana un tradicionāli Kluba karoga nolaišana līdz nākamajai sezonai.

7.posma rezultāti jauniešiem
7.posma rezultāti Open
Kluba kausa 2021 KOPVĒRTĒJUMA REZULTĀTI

Taču nekas nebeidzas, treniņi un gatavošanās nākamajiem pasākumiem turpinās, mūsu jaunieši gatavojas Pasaules čempionātam, kas norosināsies oktobra izskaņā Gardas ezerā Itālijā.



Sadarbībā ar