Burāšanas Klubs 360 | Kluba kausa 1.posma rezultāti
11827
post-template-default,single,single-post,postid-11827,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Kluba kausa 1.posma rezultāti

Kluba kausa 1.posma rezultāti

Burāšanas un SUP sezona 2022 Klubā 360 ir atklāta. Laiks mūs lutināja. Pavasarīgs, mērens un mainīgs vējš, kas ļāva veiksmīgi norisināties kā SUP, tā vindsērfinga sacensībām, saule mijās ar mākoņiem, un kā vienmēr Klubā 360 pavasarīgi notikumi un pozitīvi cilvēki.

Sezonas atklāšanā piedalījās 17 SUP sacensību dalībnieki amatieru un sporta klasēs un 26 vēja dēļu sportisti, startējot visās jauniešu vecuma grupās un open klasē, ko pārstāvēja gan reisbordisti, gan Formula foil sportisti. Vējš gan kopumā izrādījās labvēlīgāks Raceboard klases sportistiem.

1.posma REZULTĀTI un BILDES

Par SUP sacensību rezultātiem lasīt ŠEIT

Pēc sacensībām sportistiem un atbalstītājiem tika pasniegta garda zupa, par ko parūpējās Cabo cafe prasmīgie pavāri un pankūkas, ko sarūpēja SUPentuziasti. Šis noteikti ir lielisks sākums lieliskai sezonai Burāšanas Klubā 360.



Sadarbībā ar