Burāšanas Klubs 360 | Par EuroPark stāvvietu
12500
post-template-default,single,single-post,postid-12500,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Par EuroPark stāvvietu

Par EuroPark stāvvietu

Kā daudzi ir novērojuši, braucot uz Klubu 360, ir jāšķērso EuroPark stāvvieta, kurai ir uzstādīta video reģistrēšanās sistēma un draudīgs uzraksts, ka būs jāmaksā soda nauda, ja auto numurs netiks reģistrēts.

Uzrunājām SIA “EuroPark Latvia” pārstāvjus, lai viestu skaidrību, kādas darbības jāveic cauri braucējiem. Lūk viņu atbilde:

Informējam, ka SIA “EuroPark Latvia” apsaimniekoto Teritoriju drīkst izmantot caurbraukšanai (tranzīts) uz teritorijas daļu, kurā atrodas restorāns Cabo Cafe vai uz viesnīcu SC Mežaparks, un šādā gadījumā Lietotājam nav jāveic nekādas papildu darbības, vai uz SIA “Latvijas Olimpiskā vienība” biroju, veicot Numura reģistrāciju Sistēmā. Jebkura cita Teritorijas caurbraukšana iepriekš ir jāsaskaņo ar SIA “Latvijas Nacionālais sporta centrs”, reģistrācijas numurs 50003140671.



Sadarbībā ar