Burāšanas Klubs 360 | SUP dienas treniņu nedēļa 21.-25.augustā
12675
post-template-default,single,single-post,postid-12675,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

SUP dienas treniņu nedēļa 21.-25.augustā

SUP dienas treniņu nedēļa 21.-25.augustā

Sadarbībā ar Latvijas Sērfošanas un SUP federāciju Burāšanas Klubs 360 izsludina vēl vienu dienas treniņu nedēļu bērniem un jauniešiem šajā vasarā no 21.līdz 25.augustam. Dienas treniņi norisināsies Ķīšezerā, Klubā 360 un tās formāts būs tāds pats kā līdz šim – aktivitātes uz ūdens un krastā, teorijas un praktisko iemaņu apguve, SUP airēšanas prasmju uzlabošana, mācīšanās burāt ar vēja dēli, fiziskās sagatavotības attīstīšana.

Uz treniņu nedēļu gaidām bērnus un jauniešus vecumā no 7 līdz 15 gadiem ar un bez priekšzināšanām, bet ar vēlmi aktīvi pavadīt laiku uz ūdens. Šajā nedēļā uzsvars tiks likts uz SUPošanu, bet bērniem būs iespēja izmēģināt arī citus ūdens sporta veidus lieliskāko sertificētu treneru vadībā!

SUP airēšana ir viens no vispusīgākajiem sporta veidiem – tā attīsta teju visas muskuļu grupas, nostiprina saites un locītavas, pilnveido līdzsvaru un koordināciju.  Tas ir iemesls, kādēļ SUP ir piemērots gan tiem, kuri vēlas startēt SUP sacensībās, gan tiem, kuri startē citos sporta veidos, gan tiem, kuri vienkārši vēlas uzlabot savu fizisko sagatavotību un veselību un apgūt jaunas iemaņas.

Projekta dalībnieki tiek praktiski apmācīti pēc ISA Flatwater SUP bērnu un jauniešu instruktāžas metodikas ar grupas sadarbības veicināšanas un izklaides elementiem. 

Plānotās SUP airēšanas aktivitātes: 

  1. “nopietnās” – dalībnieki tiks apmācīti dažādiem SUP sacensību elementiem:
  2. starta tehnika (ar ieskrējienu no krasta; no ūdens, stāvot kājās; no ūdens, sēžot uz dēļa; stāvot ūdenī blakus dēlim), 
  3. taisnvirziena airēšanas tehnika dažādas sarežģītības apstākļos, 
  4. boju apņemšanas tehnika
  5. izklaides 
  6. SUPu “kaujas”
  7. šķēršļu joslas izairēšana
  8. komandu SUP disciplīna – SUP Red Dragon 4 dalībnieku sadarbība un airēšanas tehnika.
  9. mainīšanās ar dēļiem uz ūdens
  10. 2 jauniešu airēšana uz viena dēļa katram uz savu pusi, 
  11. 2 jauniešu airēšana paralēli ar vienu kāju uz otra dalībnieka dēļa
  12. SUP freestyle triki.

SUP treniņu nedēļas projekta vadītājs  – Normunds Barinovs ir SUP airēšanas entuziasts ar 10 gadu pieredzi, vairākkārtējs Latvijas SUP čempions dažādās distancēs, Latvijas Sērfošanas un SUP federācijas prezidents, SUPFIT un Pancooka Supery SUP airēšanas klubu starptautiski sertificēts SUP instruktors ar International LifeSaving and Water rescue glābēja sertifikātu un vairāku gadu praktisku pieredzi bērnu un jauniešu SUP airēšanaas pamatu apmācībā un izklaides pasākumu vadīšanā.

Vietu skaits ir ierobežots, treniņu nedēļas cena 220 eur.

Burāšanas Klubs 360 bērniem nodrošina:
– inventāru;
– hidrotērpus, zābaciņus utt;
– ēdināšanu divas reizes dienā;
– vispārējās fiziskās sagatavotības treniņus;
– teorētiskās un praktiskās apmācības uz ūdens ar mērķi ievirzīt bērnus sportā un attīstīt viņos burāšanas teorētiskās un praktiskās iemaņas 

Ja domā, ka Tava atvase šai programmai ir atbilstoša, droši sūti pieteikumu uz info@360.lv, pieteikumā rakstot bērna vārdu, uzvārdu, vecumu un savu kontaktinformāciju.



Sadarbībā ar