Burāšanas Klubs 360 | Kluba 360 sezonas noslēgums
1306
post-template-default,single,single-post,postid-1306,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Kluba 360 sezonas noslēgums

Kluba 360 sezonas noslēgums

Sestdien, 6.oktobrī, slēgsim Kluba 360 sezonu gan sportiskā, gan svinīgā gaisotnē. Sāksim pl. 11:00 ar sezonas noslēguma sacensībām. SACENSĪBU NOLIKUMS.

Pēc sacensībām turpināsim ar svinīgo daļu – apbalvosim uzvarētājus un kas svarīgi – Kluba Kausa 8 posmu kopvērtējuma laureātus! Cabo Cafe pavāri būs parūpējušies par īpaši jums klātu galdu, ap kuru pulcēsimies, sveicot sezonas labākos vindsērferus. Savukārt Kluba vadība būs sarūpējusi pirti tieši jums, kurā ar pilnu krūti varēsiet mesties tūlīt vai vēlāk pēc iestiprināšanās un apbalvošanas.

Protams, priecāsimies ikvienu no jums redzēt arī vakara turpinājumā, kad arī Cabo slēgs sezonu dzīvās mūzikas pavadījumā – dziedās “Flame & The Rolltones”, vēlāk vakarā spēlēs DJ Dace Volfa. Un sildīties varēsiet turpināt arī kublā.

Cabo PLAKĀTS



Sadarbībā ar